FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 
 
 Przeróbka - zbieram opinie. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
enton1983




Dołączył: 19 Kwi 2013
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Wto 15:26, 06 Sty 2015 Powrót do góry

Sorry Panowie. Nie używałem Waszego forum od maja. Niestety życie i delegacje weryfikują moje przebiegi motocyklem w sezonie. W zeszłym roku po Waszych opiniach udało mi się poskładać całość do kupy i trochę pojeździć. Niestety z powodu braku czasu czeka mnie wymiana uszczelniaczy. postaram się dorzucić zdjęcia i opisy co i jak szło mi po kolei.
Generalnie zastanawiam się nad jedną sprawą:
https://www.youtube.com/watch?v=ZEhrBq97hE8

Poważnie chodzi mi to po głowie.
Żona ze mną nie jeździ a syn dostanie motorynkę na piąte urodziny.
Chyba da się to ogarnąć w krótkim czasie?
Jak sądzicie?

Mam do sprzedania kufry Hepco@Becker (2xbok, 1x central), wydechy, bak (malowałem sam z fioletowego na czarny - wymaga ponownego malowania bo na czymś musiałem trenować Smile, owiewki tył - wymaga ponownego malowania bo na czymś musiałem trenować Smile, błotnik przód wymaga ponownego malowania bo na czymś musiałem trenować Smile. Poza tym owiewka lampy, kierownica, siedzenie. Jeżeli sprzedam wszystko w miesiąc będę przerabiał. Jeżeli nie to sezon odpuszczę.

Naszła mnie taka myśl i na razie potrzebuję opinii o pomyśle.
Liczę na szczerą pomoc.
Pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
dis




Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 3826
Przeczytał: 13 tematów

Pomógł: 32 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Poznań

PostWysłany: Pon 22:51, 05 Sty 2015
PRZENIESIONY
Wto 15:40, 06 Sty 2015
Powrót do góry

Opinie jak zwykle będą podzielone ale opinie to raczej do innego działu jak np. przeróbki. a tak poza tym to piszę się na przedni błotnik i wydechy jeśli ładne.

Jednym się to spodoba innym nie, wszystko zależy od gustów a o tych jak wiadomo się nie dyskutuje. Twoja maszyna i jeśli masz zamiar nią śmigać dłużej to rób pod siebie jak chcesz.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez dis dnia Wto 17:04, 06 Sty 2015, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
góri




Dołączył: 19 Cze 2011
Posty: 1279
Przeczytał: 5 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łazy k/Zawiercia woj. Śląskie

PostWysłany: Śro 14:16, 07 Sty 2015 Powrót do góry

Ten VX się już tu gdzieś przewijał z tego co pamiętam. Kupa pracy włożona, starannie wykonane ale jednak ja zawsze jestem za oryginałami Wink


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
enton1983




Dołączył: 19 Kwi 2013
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Śro 15:31, 07 Sty 2015 Powrót do góry

W necie go chyba na sprzedaż też widziałem.
Mój pomysł jednak chyba upadnie.
Zapowiada się, że nie wyrobię się w czasie. Zostaje mi zmienić uszczelniacze i jeździć jeszcze taj co najmniej jeden sezon.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
tomek_olsztyn




Dołączył: 30 Maj 2013
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Pią 9:15, 24 Kwi 2015 Powrót do góry

Koleś go nie mógł sprzedać dobre dwa lata. Cena była nawet 8500zł i dalej nie poszedł. Bardzo chciałem go kupić ale zdecydowałem się na zrobienie swojego.
Moim zdaniem warto było...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
zefir




Dołączył: 18 Maj 2013
Posty: 263
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tczew / Pomorskie

PostWysłany: Pią 10:22, 24 Kwi 2015 Powrót do góry

centralny hepco za ile?
możesz jakieś foty podesłać?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
tomek_olsztyn




Dołączył: 30 Maj 2013
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Pią 11:00, 24 Kwi 2015 Powrót do góry

No właśnie, odwieczny problem, jak to wycenić. Mam vx z kuframi i zastanawiam się czy jak sprzedawać (o ile kiedyś będę musiał) to czy nie opłaca się bardziej sprzedać kufrów ze stelażami oddzielnie.
Na ile można takie kufry wycenić?

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
 
 
Regulamin